Startsidan Kontakt

Min Skapelse

Om jag inte träffat min son på ett bra tag och vill träffa han själv, ska inte jag få göra det då?
Får tydligen inte träffa han för Natalie, bara ifall hennes morsa är med för att hon inte vill se mig.
Men jag ser hellre i att träffa han själv än att umgås med han och hennes morsa, jag är för fan hans pappa och har exakt lika mycket rätt som henne att vara med han själv som hon har även fast jag inte träffat han på ett tag och han kanske inte känner igen mig så mycket. Men snälla någon ska jag behöva fucking anmäla detta eller vad fan är grejen?

Kommentarer
Postat av: Erika

tycker också som du säger. Du är hans pappa och har samma rätt som Nathalie att få träffa honom själv. Visst hon har honom oftare och du ser honom inte varje dag som hon, men jag tycker ändå att du har samma rättigheter som hon. Prata med henne innan du gör en anmälan, om hon vägrar att lyssna eller se det ur ditt perspektiv så finns det väl inte så mycket annat att göra än att anmäla. Tråkigt nog.. Ha det bra!

2010-08-08 @ 18:08:30
URL: http://iadanielsson.blogg.se/
Postat av: anonym

säg bara: det är tack vare mina jävla spermier som du ens har fött våran son. så du borde visa mig lite respekt och låta mig få umgås med honom. ska våran son växa upp utan farsa?2010-08-08 @ 18:24:38
Postat av: Malin

Du måste ju tänka på LIAM också. Som du skriver själv, han kanske inte ens känner igen dig. Det måste ju vara jätte jobbigt för honom att bara bli lämnad till en "främling". Visst har du rättigheter som pappa, men ska vi prata rättigheter ska vi också prata skyldigheter. Lever du upp till dina skyldigheter också?

2010-08-09 @ 20:30:15
Postat av: Emelie, 18 år och mamma till Nellie

Klart att du ska träffa honom. MEN, Liam känner inte dig och vet inte vem du är därför kanske det inte är så lämpligt att du ska åka och hämta honom, för det blir för Liam som en helt okänd person som tar med honom. Sen vad jag har fattat det som så har du kanske inte vart så jätte lämplig som förälder när du har vart med Liam och Natalie. Men jag tycker absolut att du ska ta kontakt med familjerätten och se vad dom säger om detta.Jag tror att du kommer att få träffa Liam men med en person från familjerätten tills ni lärt känna varandra och du och Liam har skapat någon slags relation och band till varandra.Du borde i vilket fall kolla upp allt detta ifall du verkligen vill ha ett umgänge med Liam.Hade jag vart du så hade inte någon annan fått komma mellan mitt umgänge med mitt barn. Därför hade jag träffar mitt barn oavsett vem som är med eller inte.

2010-08-10 @ 11:09:02
URL: http://mlie.se
Postat av: Anonym

om din son är så viktig för dig varför har du inte haft denhär kontakten sedan födseln? man kan inte komma o gå som man vill det är inget husdjur

2010-08-12 @ 21:31:04
Postat av: Anonym

de där lät konstigt, klart du ska träffa honom, visst jag kan förstå henne om hon vill att någon ska finnas med som ett stöd för liam om du inte har träffat honom på ett tag, men efter 2-3 gånger så måste hon ju släppa! för tror du är en bra pappa . så du har all rätt att vara med din son, ett förslag om du inte vill ha någon från hennes sida så finns de kontakt personer , och dom håller sig i bakgrunden så du får din tid! och vadå! 2-3 gånger räcker för att göra liam säker ( om de är tätt i mellan) sen ska du ju kunna ha honom själv!! helt klartkämpa för de!!!från en annan mamma!

2010-08-23 @ 21:31:00
Postat av: almira

För liam kanske du bara är en okänd människa? I hans ögon är du kanske inte pappa? Det finns ingen mamma i världen som skulle lämna sitt barn till en total främling för barnet. Du kanske ska börja ta ditt ansvar och finnas där lite, jag menar.. du va ändå med och satte barnet till världen då får man finnas där eller så finns man inte alls.

2010-09-10 @ 17:42:03
Postat av: Jacqueline - Mamma till Carlos Ignacio

En av barns största rädsla är att separeras från sin mamma.. och eftersom han ej känner sig så kommer det ju skada honom. Så bäst att du umgås med hennes mamma samtidigt. Skulle vara otroligt egoistisk att vilja umgås med honom bara för det får DIG att må bra.. tänk först och främst vad får HONOM att må bra.

2010-09-24 @ 13:22:32
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: danyH

Det roliga i allt ligger till såhär:jag får inte umgås med henne och Liam, men med hennes morsa vägrar jag umgås med. Då hänvisar hon mig att hyra en från familjerätten som kan vara med när jag träffar han. Men rätta mig om jag har fel, är inte han/hon från familjerätten isåfall lika mycket främling som jag för Liam?Hon är dum i huvudet som inte bara låter mig komma och umgås med dem, hon kan ta sig någonstans.

Och Liam minns för helvette mig, varje gång jag kommit dit så har han älskat mig och till och med sagt Pappa så.. Hon är fett wacko.

2010-09-24 @ 16:38:37
URL: http://danyh.blogg.se/
Postat av: Anonym

wow, du hade rätt.. hon tänker bara på sig själv och är skruvad

2010-10-15 @ 16:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback