Startsidan Kontakt

Vuxna (tror) sig veta?

Många som aldrig växer upp i psyket, som inte kan sätta sig in i andras situationer och kunna ha förståelse och kunna se ur en annan synvinkel och bara uppfatta mitt/vårt perspektiv.. du vet mycket väl vem du är som läser detta inlägg nu, nämner inga namn för att smutskasta någon för jag skulle aldrig döma någon utan att veta vad det är jag säger.

Hoppas du känner dig stolt med omtanke från min sida, stolt över vad du har åstadkommit och hur mycket mer skada du kommer att göra inom din framtid. Beslutet jag tog nu i slutändan gjorde jag endast pågrund av dig/er två.

Ha det!


Kommentarer
Postat av: 2 vuxna

Det sätt du lämnade vår dotter på i morse, utan att kunna ringa på mobilen och inga pengar att åka hem för är något som tyvärr gör att vi verkligen numera tycker att du är en riktig j-a skitstövel! Och ja, efter det är vi faktiskt glada att du och hon slutar att träffas.

2010-10-17 @ 20:11:28
Postat av: emma

träffar du nån tjej just nu? ;)

2010-11-01 @ 10:10:34
Postat av: Becca

Tja dany,kmr du ihåg mej? :-) tänkte bara fråga när ditt nästa gig är? Grymt kul att du fått skivkontrakt,du kmr gå långt! Xoxo

2010-11-06 @ 20:24:24
Postat av: danyH

Emma:

Nej det har jag icke!Becca:

Nej jag kommer inte ihåg dig, känner många Becca så kan inte placera dig :)Nu har jag inga spelningar bokade, håller på med en ny platta så när den är klar då jävlar!

2010-11-06 @ 20:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback