Startsidan Kontakt

alfie

eftersom dany inte skriver här, gör jag (flickvän) ett inlägg istället. Jag har fixat lite på bloggen men den är inte helt klar ännu. Men den blivit klar så ''enligt'' han så ska han börja skriva här då igen.

image1
jag älskar dig daniel /natalie

Blogg + Speciell Dag + MAAAT

Idag har jag skaffat mig en blogg, jag vet inte riktigt varför, för jag hatar att läsa samt skriva bortsett från att skriva lyrik/musik-texter. HEHE! Har aldrig haft en blogg förut så ni får fan ge mig en stor jävla invigning nu!
Plus! Att det är en väldigt speciell dag för mig och min underbara flicka Natalie, Det är nämligen så att vi vart tillsammans nu i 2 månader i sträck ända sen första träffen, det längsta vi vart ifrån varandra var väl någon timme då jag skulle spela in lite på en musikvideo som otur var, hade bara gått någon vecka då, så när jag var borta från Natalie så saknade jag henne så jävla mycket. Ville bara springa till bussen för att åka tillbaks till norrtälje så jag kunde få kasta mina armar runt hennes rygg och få stå dära tills jag fått min dos hehe. Men nu är vi här i rummet, fick en ros idag av Natalie som jag med glädje råkade prutta på hahahah... Det var så jävla roligt, däremot tyckte nog inte Natalie det men men, jag är som jag är! Och jag måste bara berätta hur jävla hungriga vi var på vägen hem till mig alltså, det är ju ingen liten hemresa hem till självaste dany boiii i upplands-väsby! Det tar ju cirka två timmar och vi satt och längtade förväntans fulla för att gå in på Eddies Resturang för att få i oss en varsin kebab rulle som är så fruktansvärt goda! vi satt och dregla hela resan, så vad tror ni inte vi gjorde när vi satt och väntade på att dom skulle vara klara? när vi som först började känna kebab kötts aromerna komma in i våra näsborrar så höll vi fan på att dö! jaja what ever, ingen interresant har hänt idag men hoppas det gör det imorgon så man får lite att skriva här på min alldeles egna fucking blogg helvette!
 
Musikvideon vi spelade in då vi var borta från varandra i någon timme finner du här:  http://youtube.com/watch?v=p6aEfXdkXsM

Tack och adjöken på er... FITTOR! :-)

                                                                                 ÄLSKAR DIG NATALIE
                                                                                         2 månader