Startsidan Kontakt

lalalalala LÅ lalalala LÅ LA LI LÅNG KALSONG!

Vi drog visst inte till farsta, fortfarande hemma hos mig och vi ska ner och bada snart istället hade vi tänkt, var nyss och köpte två cola burkar och en cola flaska, testar "Cherry sorten" :p
Nu ska jag packa! Baboaaaaa fortsätt läs och kommenteera ! =D


The chill days don't come often!


till en konstigt fråga som ger ett oroväckande svar som kan leda till otäcka händelser..

Nu har vi vaknat upp efter en skön och gosig natt i min himmelrikiska säng, hade sidenlakan inatt och gled runt som en ål på gummi hahahhah, men men.. Ska ta en morgon cigg alldeles strax med Natalie senare ska vi dra mot hennes farsa! så ska vi vara där och bada kanske och lite så sen få skjuss till Norrtälje 7 ikväll!
Jag hade tänkt mig ta upp luren nu och ringa ekonomiskt bistånd moha! Hare!


Vart är orten? hundjävel

vart på Eddies Pizzeria för ett tag sedan, beställde först 2 kebab rullar åt oss och två cola, gick sedan ut och satte oss, så kom jag på! JUSTE jag skulle ju ha en öl hahaha Natalie fick ta båda colerna , gick in och beställde en, så sa pizzagubb jäveln "Observera att hon inte kommer i kontakt med ölen!" Liksom, va? Hon är 18 och inte vet han om ifall hon ammar Liam eller inte, så vi båda tyckte det var lite konstigt att han skulle påpeka något som vi inte redan visste om, som att vi unga är mkt korkare när det egentligen är tvärtom, right ;) ? haha vuxna nu för tiden.... hhahaa

nu ska vi snart kolla på en film, Liam ligger och äter :)
Kan lägga upp en bild på Mig och Liam! :


dagen som är dagen då dagarna går snabbare en dagarna som var dem dagarna som gick som långsamma dagar!

Nu ska vi till Ekebo ÅTER IGEN! ska nu dra upp och köpa lite gotti vi ska ha ner med till badet och lite senare så funderar vi på att gå ut och äta, kanske gå ner till väsby centrum lr så!
Nu ska vi dra oss ner, ha det bra readers! :)

Glöm inte kommentera era skitungar! =D

Hemma..

Nu kom vi hem haha, jävla lång resa från Norrtälje alltså, man glömmer nästan bort att man måste åka iväg så tidigt som möjligt för att inte hamna i smeten 12 på natten hahaha...
nu ska vi sova och det kommer en ny överraskande dag imorgon så håll i hatten 12 på natten! mohaha


Lil bow wow hippie yooooo hippie yeeeeeeyyyy!!!

idag har vi varit nere på stranden och stekt och ätit glass och allt möjligt, nu sitter vi hemma hos Natalie, hon försöker få Liam att somna. Sen ska vi dra vidare mot hennes mamma där vi sak grilla lite, så vi ska börja med packningen snart för Natalie ska på kryssning på onsdag, men vi ska hem till mig ikväll så hon kommer dra hemifrån mig på onsdag, så jag hänkar på henne in till norrtälje och lämnar Liam sen lämnar av henne vid båten i stan! sen ska jag hem och en snubbe ska komma och spela in sin vers till en mass session vi håller på med så måste skriva min vers då också till den sen sitta och pilla på skiten, mixa hittan och dittan! Så ska jag göra en ny låt till Natalie hade jag tänkt, får hoppas att den blir bra! men det får jag se till att den blir, för inte kan jag väl ge en dålig låt till min älsklingpälskling! <3

Filurer i sjuvillaskogen som härjar RUNT OM NATTEN, danyH TUNG SOM FASEN!

Det vart visst inte ekebo igår, men idag blir det! ska dit nu efter detta inlägg, Igår vart det istället en massa annat som hände!
Som sagt så skulle jag ha spelning, så vi fixade oss på morgonen och väntade in tooma som skulle sluta jobbet 3, så vi drog till centrum vi 1 tiden, köpte hörselskydd till Liam så han inte blir hörselskadad på spelningen haha, samt köpte jag glasögon och en ny t shirt att ha på scen så köpte jag en likadan åt Tooma också som jag skulle köra en låt med, måste hålla min perfektionist stil kvar vid liv haha. Så köpte Natalie en fin rosa liten väska och ett par bruna skor, väldigt fina :)

Tomma mötte istället upp oss i centrum, vi drog hem till mig mixade ihop allt snabbt som vi skulle ha på scen, fifan vad STRESSADE vi var alltså, helt sjukt! Sen taggade vi snabbt som fan in till plattan för att vi skulle hinna med soundcheck..
Vi köpte ännu ett par till glasögon åt på McDonalds härjade runt lite tills vi skulle upp på scen, slitligen gick vi upp gjorde vår sak, det blev fett som fan. Kan lägga upp båda låtarna länk här :)

Sen skulle vi igentligen till Norrviken och grilla och dricka lite öl men det blev så sent så jag och Natalie satte oss på en riktigt trevlig krog, jag tog två öl och vi bara chillade medans Tooma satt på tåget hemmåt. På krogen så var det väldigt trevlig personal, två i personalen kom fram och ville titta på Liam och dom prata och var väldigt glada över oss och bla bla bla, skit roligt.. hahah dit ska man igen har man bestämt! Man kände sig så välkommen :)

Nu drar vi till Ekebo badet, solar badar sen ska vi till Norrtälje. Hennes Mamma ska passa Liam ett tag så jag och Natalie kan gå ut och käka lite och ha det mysigt. Förresten så uppträde jag min nya låt "MITT SOUND" så ni kan bara klicka på den i playlisten i menyn till vänster ;p

BILDER!


Krogen:


Spelningen:


Stan:


Lägger upp mer sen! Måste dra peace

Jag Älskar Dig min lilla pluttesnuttiigulligosesnurp! :D
BARA MIIIIIIIIIIN! mohahahha

Låten & Morgondagen

Nu är Playlisten uppe i menyn! och som jag pratat om tidigare som höll jag på med en låt "danyH- Mitt Sound"
Den är nu uppe i playlisten och går att lyssna på, hoppas ni diggar!
Nu på morgonen så vaknade vi tre vid 10 tiden och gjorde iordning oss och drog upp mot ica, skulle köpa baguette, jag passade på att köpa två cola och tre nougat på samma gång för jag älskar nougat så himla mycket, Natalie fick en nougat för jag va riktigt snäll haha!
Så kom vi hem och satte oss och åt. Jag var däremot inte hungrig,

Idag är det spelning iaf i kulturhuset (Lava)
 kl 18:00 öppnar det.
var där och kolla, kommer kanske köra min nya låt där (Mitt sound) vill säga om jag hinner lära mig låten haha

nu får jag sluta skriva, hållt i Liam samtidigt som jag skrivit så orkar inte mer moha


Liam:


Ekebo badet i två dagar och tre ska det nog bli! + lite annat emellanåt.

nu har jag samt min älskling Natalie solat i hela två dagar när det varit så himlans fint väder ute, Liam har fått en massa röda prickar på sin kropp, dumma värmeutslag! men bruna har vi båda blivit. Vi har på morgonen fixat iordning oss och sedan dragit ner till ekebo och badat och solat och igår efter vi hade vart där så gick vi hem till mig tagit massa bilder genom dagarnas gång! jag satt mig och spela in på min nya låt som snart kommer kunna lyssnas på bloggen. och så satt vi och solade mera på terassen och åt god mad och bara hade myskväll och fixa till min blogg som nyligen uppdaterats som ni ser :)

idag var det ungefär samma sak, fast lite annat hände.. Fortsatte på låten som nu är klar, medans så träffade Natalie Julia vid bussen och åkte ner till centrum för att hon skulle ha sina skor Natalie hade och dom gick runt och fotade lite och så medans jag höll på med låten, så hade Liam tappat sin napp också när dom var ute så dom fick gå runt och leta efter nappen istället för fotandet, var väl inte så roligt för dom! Men dom hade säkert skoj ändå. Nu ska jag lägga in så man kan lyssna på musik på bloggen min och sedan ska jag Natalie och Liam lägga oss.

Pictures:
Får inte glömma att min familj var ju med på ekebo badet också!
känns konstigt att säga att man nu har två familjer hahaha

Syrran & Mamma


Och brorsan till vänster!


Midsommar m.m..

Nu har man kommit hem från Natalie, vi hade trevlig midsommar hos Natalies släkt på landet i norrtälje, vi åt mycket samt drack så vi vart lite skruvade haha. Skönt också att solen äntligen tittade fram efter all regn som har varit under alla dagar. Nu sitter jag här och säljer lite skivor från mitt och prendels nya album! går riktigt bra med försäljningen.. Ni få hojta till om ni ska köpa :) Snart ska jag städa för att Natalie & Liam ska komma hit lite senare..

kan lägga upp lite bilder från dagarna som varit här! :)

hahaha skojjigt värre! :DMidsommar m.m..

Nu har man kommit hem från Natalie, vi hade trevlig midsommar hos Natalies släkt på landet i norrtälje, vi åt mycket samt drack så vi vart lite skruvade haha. Skönt också att solen äntligen tittade fram efter all regn som har varit under alla dagar. Nu sitter jag här och säljer lite skivor från mitt och prendels nya album! går riktigt bra med försäljningen.. Ni få hojta till om ni ska köpa :) Snart ska jag städa för att Natalie & Liam ska komma hit lite senare..
BABA!

Liam

Nu ska jag åka till Liam & Natalie!
Fråga mig inte varför jag åker så sent haha men nu far vi! mohaha

(Album) Prendel & danyH - Framtidens Historia

NY SKIVA: Prendel & DanyH-Framtdens Historia KLICKA HÄR!!!

Nu släpps Prendel & DanyHs skiva "Framtidens Historia"
Gästas av Doktor död, Slusken, AMC, Fakal, Danish, Boukas, Gyllander & Mfs
12 st helt exklusivt nya helt osläppta och olyssnade feta tracks som du inte har hört nån gång förut alls och ingen annan heller förutom prendel och dany men inte ni.

Skivan kostar 70kr och hamnar i din brevlåda eller närmaste postkontor inom en vecka från beställningen alternativt kan du bara få MP3-filerna skickade direkt.

Börja med att vrida upp volymen till max på dina speakers, eller kanske inte max men precis innan de börjar dista och så att du väcker grannarna sen kan du lyssna på SNIPPET från albumet hära : http://www.youtube.com/watch?v=xZEzP16LmAQ


OMSLAG