Startsidan Kontakt

Caffoholic Design

Till att börja med så vill jag ge ett stort TACK till caffoholic som tog sig tid till att sätta sig ned och både designa ihop min blogg samt scripta den m.m.. Riktigt grymt, så vill jag passa på att slänga in ett projekt han satt och lekte med lite i After Effects:Passa även på o kolla in prendels nya blogg som han nästan har gjort helt själv! Det är det första han någonsin har scriptat (kodat) själv, med Caffoholic som lärare! Riktigt grymt!
http://www.prendelsliv.blogg.se

Damn, yesterday and future!

Damn vad full jag vart igår alltså, gratis taxi hem iaf (y)
Fan vad man kände hur allt snurra när man la sig ner i sängen alltså, tur va så blev det ingen äcklig spya iaf haha thumbs up for that one! Ida drog nyss hem, hon ska upp och jobba från 9 imorgonbitti till 18.00 , stackars <3 <3 fast ska man ha pengar får man slita sörru! ;) hah

Juste, har glömt berätta det att den 3:e mars så uppträder jag i bålsta någonstans, kommer med mer information sedan när det börjar närma sig! Vettifan dock om man kan komma dit och kolla, tror dem bokade mig för något speciellt event dem hade för sin klass eller så, men ska se till att filma det iaf så ni får en glimt av det goda iaf :)
Kommer även ta med mig Prendel om han har tid och kanske charly m.m.. om dem har lust/tid :)

Nu blir det väl bara chilla hemma, mamma hade beställt pizza till oss när vi vakna, grym bakis mat alltså, och jag säger det, COLA.... fifan vad god colan var hahhaha aldrig varit så goooood! want more want more, ni kan ju ana hur snabbt den tog slut med tanke på vilken jävla cola narkoman jag är haha :D

well well, ni får en bild på mig då! AND IM OUT


Fredag är väl alltid lika härligt?

Blev fan film natt med Ida alltså, kolla på filmer ända från 12 inatt till 9 imorse tills vi slutligen lyckades somna och vakna runt 14.00 hah, sjukt hur vi orkar!
Ida drog nyss till Natasha och hämtar lite alkoholhaltig drycka för ikväll, får se vilka som kommer hem till henne om vi inte bara ska chilla, frågade Martin nyss om han ska glida förbi :)
Just nu sitter jag och lyssnar på dagens låt som jag började sjunga på ungefär direkt när jag och Ida vakna haha
GIVE ME A CALL så jävla tuuuuuuung;)
Ida
Natasha
Martin
DanyH

Knaas leder alltid till något braa. :)

Fått en lite knasig dygnsrytm som vanligt nu igen då haha, well well ska vara vaken hela skiten nu tills imorgon kväll sedan sova efter partajjet eller vad du nu kommer ske, trots allt är det ju fredag..

Pratat lite med Prendel angående december/musikvideon och den kommer vara lite försenad pågrund av att Prendel känner sig väldigt sönder stressad och inte hinner med vilket jag förstår till 220% så han försöker slappna av så mycket som möjligt nu och gör det bästa av situationen vilket är att meddela er om att videon blir klar innan nyår istället förhoppningsvis! :)
Funderat på om jag ska ställa upp i Basementality eller o-zone, får se får se.. måste först fixa pengar/jobb så jag kan dra upp till Lund haha, så jävla fattig alltså.. Är skyldig Prendel pengar också så dem måste jag ge tillbaks först såklart!
Ska träffa ida idag/fredag och bara umgås, får se vart kvällen leder mot som sagt, saknar henne som fan! :)
Ida danyH

lätt nattens låt även fast det är onsdag.. haha

Breake your fucking neck bitches!

December Session / ush vilken lättnad...

Suttit sen 20.00 igår kväll och spelat samt mixat till nya låten som kommer på musikvideo i slutet av denna månad, är väldigt sliten nu men SJUUUKT nöjd över resultatet av min inspelning samt grymmaste mixning jag någonsin har gjort.... helt surprised by myself ! Hoppas ni längtar, för detta blir den bästa sessionennn boyz and göörls ! ;)
moha peace.

Höghastighetskamera

Är det någon som har en höghastighets kamera som filmar i yber slow-motion
gärna 400bilder/s eller mer till sitt tillfogande? 

Ny musikvideo ska filmas med mig och Christian Prendel
och kommer släppas i slutet av denna månad! :)

Prendel Ft. Shazaam & Madeleine- November Session

Som jag sa till Prendel tidigare så tycker jag detta var en av hans NÅGONSIN fetaste verser han lagt, väldigt stolt över hans framsteg som både rappare och kapacitet till att kunna få det så fett gjort på så tight tid, när det kommer till tid så käkar inte tiden upp han, han käkar upp tiden!!
Den är värd flertal lyssningar och kommentarer så mata på folk! :)

En kväll full av musik och ståhejj


Jay Sean - Down / danyH Cover (Candle remix)