Startsidan Kontakt

Planering av luftens hjälte, du ser mig upp i skyn!

Sitter hemma, har nyss var och tränat ska snart upp till pizzerian och köpa en fet kebab rulle och trycka i mig!
planering idag är väl mest bara ta det lugnt hemma, morsan kommer hem vid 5 med mcdonalds fifan bara skräpmat hära alltså! haha
Ska fråga morsan efter lite pengar också ska kanske åka till en polare i Mariestad imorgon med Cetciliatooo! :)
Söker jobb för fullt också man kan ju inte vara utan pengar 24/7 och råna morsan på pengar haha, måste fan få ett jobb och flytta och hela köret känns lite halvdant att inte få ett jobb även fast man sökt som en galning närmaste 4 månaderna, jaja! Egentligen skulle jag till abf imorgon men nu ska vi ju åka iväg och grejer får väl bli nästa vecka istället då, Jimmy min mammas ex ska hjälpa lite med jobb också, väldigt hyggligt av han!
just NU at this moment right NOW så sitter jag och kollar runt lite på facebook (Dany Hallberg) och lyssnar på en låt jag tycker är riktigt fet, till och med så att jag tycker det får bli dagens låt! Och gå med i gruppen danyH på face om ni känner så :)
Dagens låt:


Natalie

Jag har insett och känner själv att jag inte kommer kunna älska någon annan än Natalie, kärlek är ett tomt hål för mig som bara kan fyllas av en person , det har sabbats flertal gången mellan oss men vi har försökt gång på gång tillslut gav "vi" upp men jag vet om vi får en ny chans så kommer det vara och jag VET då att jag är den lyckligaste jävla man på hela jävla jordklotet för man kan inte älska någon annan så mycket så som jag älskar Natalie..
Hon kommer finnas med mig till min grav, det ända jag går runt och tänker på om dagarna är Natalie & Liam, drömmer varje jävla natt om dem och det går icke undkomma på nå vis. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag har försökt intala mig själv att bara gå vidare, men det känns fel att vara med någon annan brud. Det går bara inte, min hjärna säger ifrån och jag tycker bara det känns sjukt konstigt att vara med någon annan, ska det vara någon annan så vill jag ha en kopia av Natalie för som sagt den ända jag vill ha är hon, hon är så jävla speciell och jag vet inte vad det är som gör det, hon kommer läsa detta det vet jag och det jag vill få fram bara är att jag verkligen älskar dig Natalie och kommer alltid göra, blir det du och jag igen kan jag lova ett lyckligt förhållande och blir det inte det så vet jag inte vad, får försöka fixa till mit liv.
Vill tacka alla kompisar som stöttat mig!

katastrof

OM INTE JAG FUCKING SLUTAR DRÖMMA SNART SÅ VETIFAN VAD JAG GÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLA DRÖMMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Februari Session

Äntligen är februari session klar för er som längtat och rullat tummarna, men nu finally its up!
man kan väl kortfattat säga att vi mest lökade under tiden vi spelade in vår grej!
Varsågooood! :

konstigt

helt sjukt, ambulansen var här nyss efter ett mångfalt antal av hjärtklappningar, jag trodde helt seriöst jag skulle dö.
Dem kunde inte riktigt tyda på var det var verkade det som, för dem sa inte riktigt vad det berodde på dem frågade mest om hur jag mådde allmänt och så och sa åt mig bara gå till doktorn imorgon så kan jag få nå jävla dosa eller nåt jag ska ha på bröstet som mäter mina hjätslag typ, tror det kallades EKG eller något. aja pallar inte dra the whole story, helt sjuk vare iaf, nu sitter jag och försöker vara lugn och andas normalt iaf HAhah

Adolf

Jag & Adolf hitler frissan! hahahhahaa
ne nu ska jag fara till träningen pöss!

Som Inte Vet Något

"Varför träffar du aldrig Liam mer??"

Hur kan man fråga en sådan fråga när man inte ens vet om jag gör det eller inte?
Jävligt dum fråga tycker jag eftersom senast jag träffa liam var bara någon dag sedan.
Liam på bröstet tänker jag inte tatuer by the way!
och desvärre inte tribals heller, så sjukt played out, alla har dem dära på sig nu för tiden.
Kom med nya förslag, en Liam tatuering ska komma på kroppen så småning om det med, jag skulle ha en likadan som Natalie kom vi överrens förut bara att jag inte hade några pengar för det men pengar är löst just nu varje fall, för underbara M bryr sig om mig  <3 =)

Päjzzz

Tattoo

Ska tatuera mig på bröstet ovanför the nipple! och vet inte riktigt vad jag ska sätta dit, har ni förslag så kom gärna med det :) pöösss

THE WORLDS GREATEST!

danyH - The Worlds Greatest COVER

Inte mycket att göra, sitter på lan och sjunger för grabbarna & tjejerna här har ni! hah

LÅTEN <------------------------ LÄNK!
CS 1.6 MINA DAMER OCH HERRAR! (Y)

The Act Of Feb!

Nya frissan!
nu ska jag till gymmet med Tooma, ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer.
Fyllde 20 den 30:e jan. Hände inte så mkt den dagen jag låg och sov HELA dagen och vakna 2 på natten nästa dag, hade vart och lanat på Inferno vi var typ 15 pers men lanet sög stenhårt ångrar det som fan.
Skulle egentligen vara fest hos Prendel & Co men som sagt så låg jag och sov efter att ha vart vaken 2 dygn.
Hmm, spelade in nyss en liten cover på If I Were A Boy, men den tänker jag inte lägga ut här så ni kan skratta åt mig hah.
Snart kommer danyH & Prendels Februari Session också.
Aja peace blogg läsare! <3