Startsidan Kontakt

Today

vaknade runt tolv med att morsan kom in med whopper meal till mig fifan vad gott det var alltså, taggade ner till centrum för att möta upp Tooma skulle köpa lite preparat på hälso kosten till träningen, mötte familjen där nere också haha hela ligan alltså! Dem var och fika och köpte Halo 4 spelet till min lillebror och syrran var hos optikern.
Fikade också jag och tooma en stund med Linnea & Linnea, drog förbi mig innan vi drog och träna och sedan har jag bara latat mig hemma och svullat i mig Lasagne cola och två råa ägg, gott va? haha, jaja peaceee SKIT INTRESSANT!

danyH, Jens & Kim - Benke

Ännu en tråkig kväll och brist på sysslor förutom VIDEO SKAPANDE hahaha
lite kass kamera och så men det gör inget! :D

Matbråkargatan

aaa ett videoinlägg för bloggen igen! haha fråga mig inte vad vi håller på med hah

Ny Design

har hållt på och fifflat här lite med Photoshop nu och detta fick bli resultatet hah ;p
Hoppas ni gillart och att det inte bländar era ögon för mycket, men se det positivt.. Jag menar, det är inte varje dag man ser en stjärna! Taha! :D


Asskoj med Prendel!

Har suttit ett tag och filat på Prendels nya blogg, kolla här! <---

Å sen var vi igång igen efter ett litet uppehåll med videoskapandet.
Efter ett par bira och goda skratt filmade vi och klippte ihop detta:Hoppas ni diggar

Fuck you, jag är kär i kungen / Dany

I mittpunkten mellan svek & lycka

Känslan av evig kärlek..
 
Finns det någon som känner som jag?
Ni känner en ytterst känslosam reaktion av kärlek till en person ni för all framtid kommer att älska och vara kär i, men personen du vill dela ditt hjärta med ger inte någon respons , gört dig förvirrad, sårad & arg på samma gång och inte riktigt vet vad du ska ta dig till eller göra för att få ditt liv att ändå verka/kännas bra.

Är det någon som vill vara barn igen och vara lycklig?
Återstår bara tills tidsmaskinen byggs av något nytt Einstein geni.Jobb

Håller på och söker runt lite jobb just nu, funderar på att ringa in till McDonalds snart och bara sätta dem på plats och säga ge mig tha facking jobb HAhaha nerå..
låt mig fråga, vad var ert första jobb?

Dagens Händelse & Låt

DH nr1. Tooma och jag betalar vår sallad youghurt & macka för 74 kronor bokstavligt (Allt i en kronor) HAhahahaha
DH nr2. I omklädningrummet på SATS så går jag och skriker för mig själv "Vart fan är min andra handske ?!?!?!"
Tooma hostar lite diskret åt mig och bryter ut "Daniel... Daniel... Hallå? Den sitter fast på din rumpa"

HAHahha så tydligen satt jag på den så fastna den mellan mina skinkor hahaaha. Det var jävligt roligt iaf :)

Dagens låt

...

Sanna mina ord!

man kan fan inte lita på en ända jävel längre..
"Nu kan jag inte längre lita på den person som jag litade mest på av allt, no trust for anyone, så kom inte och babbla era fittungar"Tidig morgon!

var kl 6 på gymmet med Tooma innan han drog till skolan ,vart det nu tre dagar i rad, riktigt skönt faktiskt att gå upp tidigt och få igång kroppen!
 
Vad gör jag om dagarna?
Inte så mycket faktiskt sitter mest hemma framför datorn spelar in lite musik spelar bland annat, fast nu i veckan ska det hända lite saker, ska exempel dra till Shazaam och spela in lite hooks/reffrenger så det ser jag fram emot.

En sjuk sak som börjat hända mig nu är att jag drömmer fucking varje jävla natt om Natalie, verkligen varje också.. Sjukt störande för jag drömmer helt sjuka drömmar om henne och mig , typ att vi dör och massa olika konstigheter. jaja what ever.

Håller också på med en Netplay som kommer släppas så småningom med mig & Tooma, blir riktigt feta låtar hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag. Har möblerat om mitt rum också haha! Om ni vill veta. varför gjorde jag det? Jo för att jag hade lan med två polare 2 dagar i sträck i KÖKET haha, fifan vad skojj det var, så tog mig ann samtidigt som min dator var där ut och möblera om lite i mitt rum.

Måste ta mig ann och antingen gå ner till Arbetsförmedlingen snart eller börja söka jobb bara nu, för nu är jag fan i need av ett jobb, VAD SOM HELST! Jävla sinnesjukt alltså..

Aja peace gott folk vet inte riktigt vad jag ska srkiva mer, HAR SJUKT MED AFFRO hahaha hej då.
Tack Snowzen för den fina bilden! :)

Äsh , kan väl små blogga lite när jag känner för't! :D