Startsidan Kontakt

So silly as can be

(Anonym Person: Hur tänker du?)
Skrev: Angående sex, kan du fråga vilken gravid eller nyblivna förälder som helts att sex är det minsta man tänker på när man har är gravid eller har en bebis. Det kan ta månader innan man ens funderar på sex efter en förlossning.Vare sig man är man eller kvinna! Och vad jag förstår så var ni gravida eller med en ny liten son under nästan hela ert förhållande. Det är barnet och mamman som behöver all fokus under graviditet och den första tiden, pappa är där för att stötta och hjälpa till. Kan vara bra att tänka på om du skaffa flera barn, sex kan du glömma!Svar:
Då vill jag först påpeka att jag inte ens nämner sex i huvudtaget. Läs vad fan jag skrivit ner för exempel.
Inte nog med att det är så som jag skrivit, kändes som jag var ivägen för allt hon gjorde, allt jag gjorde var fel och allt jag sa störde hon sig på, skruvade man upp vatten i badkaret och det var lite för kallt så kunde hon gnälla om det dem senaste 20 minuterna som gick liksom, väldigt komplicerat att berätta för allmänheten hur det var i ett förhållande med denna brud, väldigt speciell till skillnad från hur det egentligen och nästan till och med "SKA" vara i ett. Men men, för er som uppfattar det på fel sätt så gör det, cuz i dont really give shit, huvudsaken nu är att jag mår väldigt bra i dagsläget med tanke på att jag iaf har jobbet som syssla nu och träningen. Nu vill jag helst bara glömma allt, ska flytta utomlands nu inom snar framtid också, låt oss säga inom 3-6 år! ska bli härligt att få börja om livet sådär.Kom inte med en massa korkade kommentarer nu om medborgarskap och shit och lek smarta, har kollat upp hur hela processen ska ske och det kommer gå så smidigt så!Just nu sitter jag med min fina dresscode inför jobbet som börjar 13:30, väldigt vad sovmorgon man får inom detta jobb hah! Nu blir det väl under tiden att sitta och öva på sången liteDanyH & IQFemtio2  ett tag sedan vi tog denna fula bild, fråga oss inte vad fan vi håller på med!


Viasatoooo

Då far man iväg till skanstull för att jobba lite då mohaha, äntligen har man ett jobb haha :D

danyH prövar sjunga - We Are The World

änk: http://www10.speedyshare.com/files/21415319/download/danyH%20sjunger%20we%20are%20the%20world.mp3
Hoppas ni gillar, allt på en tagning :D

Störd på riktigt

Inte konstigt att du va som du var, säger det. Kärleken är blind, åtminstonde när det gäller dig.
Tänkte det var JÄVLA konstigt att du aldrig kunnat dela samma täcke med mig eller att du inte lät mig pussa/krama dig som man gör med den man älskar? Shit vad fan vad konstigt
"vad är det med dig Natalie? Vad är felet??"
"Ingenting jag älskar dig..."
"Aa men det verkar inte så.."

Well nu är det jävligt lätt att vara efterklok, du är väl säkert hel lebb, så håll dig till tjejerna och skaffa inga fler barn med någon kille du inte vill ska bli sårad så djupt in att han inte längre vet vad han ska göra, förståru?


Viasat

Jag fick jobbet! Börjar nu på måndag så är väldigt taggad alltså.
Fast lön + Provision ftw! haha :D

Hallelujah Live Sover


jobbiiisss

Var på min andra intervju nyss och det gick riktigt bra! Slutade glatt och dem ringer imorgon angående om jag får jobbet eller inte, om jag får det så börjar jag redan på måndag! :D

JObbb

Dem ringde idag från Viasat och sa att jag fick komma på en andra rekryteringsintervju!
imorgon blir det av kl 11 ska jag vara där och pratar med båda Cheferna :)
Riktigt glad över det alltså, sista intervjun så hoppas jag får jobbet, håll händerna för mig
obs. Inte tummarna.. HAha

Balanssinne

Som rubriken säger, mitt balanssinne har varit hel skumt nu senaste dagarna och nu så kände jag efter min puls och det slår alldeles för fort, någon som vart med om samma sak? Bör jag gå till en doktor eller så?

danyH as jeff buckley (hallelujah cover)

Länk: http://www.speedyshare.com/files/21231097/danyH_som_jeff_b_ckling.mp3


Hoppas ni gillar, spelade in lite snabbt efter vi hade hämtat alla snowboard saker från en polare, ska till Romme imorgon för dem som inte vet, förstår inte ens varför jag inte sover nu när jag liksom ska upp klockan 5 på morgonen. Jaja! nu måste jag iaf lägga alla saker jag ska ha med imorgon i hallen så allt är åtkomligt på ett LÄTT sätt för avfärden! :) Pöss pöss

Och den 6:e mars så får ni inte glömma att jag & Tooma uppträder runt 8 snaret , jamet startat 19:00 och vi är på scen tunr 8 som sagt!


Helvette vad bra!

Ligger och sover här på morgonen som dem flesta brukar göra om dem vill säga inte har ett jobb att gå upp till, i varje fall så ringer Jimmy mig flera ggr för vi skulle typ till arbetsförmedlingen och så så svarade jag så sa jag att jag sov så skulle jag ringa sen nör jag vaknar, varje fall så somna jag om och sedan ringer Linda Johansson från Uniflex och vill ha mig på arbetsintervju vilket är perfekt!

Heltid inom Kundtjänst/försäljning , så jävla gött !
Hoppas man får jobbet nu bara, men det får jag ju såklaaaart! :D

Riktigt roligt att vakna till , hare bra !