Startsidan Kontakt

So silly as can be

(Anonym Person: Hur tänker du?)
Skrev: Angående sex, kan du fråga vilken gravid eller nyblivna förälder som helts att sex är det minsta man tänker på när man har är gravid eller har en bebis. Det kan ta månader innan man ens funderar på sex efter en förlossning.Vare sig man är man eller kvinna! Och vad jag förstår så var ni gravida eller med en ny liten son under nästan hela ert förhållande. Det är barnet och mamman som behöver all fokus under graviditet och den första tiden, pappa är där för att stötta och hjälpa till. Kan vara bra att tänka på om du skaffa flera barn, sex kan du glömma!Svar:
Då vill jag först påpeka att jag inte ens nämner sex i huvudtaget. Läs vad fan jag skrivit ner för exempel.
Inte nog med att det är så som jag skrivit, kändes som jag var ivägen för allt hon gjorde, allt jag gjorde var fel och allt jag sa störde hon sig på, skruvade man upp vatten i badkaret och det var lite för kallt så kunde hon gnälla om det dem senaste 20 minuterna som gick liksom, väldigt komplicerat att berätta för allmänheten hur det var i ett förhållande med denna brud, väldigt speciell till skillnad från hur det egentligen och nästan till och med "SKA" vara i ett. Men men, för er som uppfattar det på fel sätt så gör det, cuz i dont really give shit, huvudsaken nu är att jag mår väldigt bra i dagsläget med tanke på att jag iaf har jobbet som syssla nu och träningen. Nu vill jag helst bara glömma allt, ska flytta utomlands nu inom snar framtid också, låt oss säga inom 3-6 år! ska bli härligt att få börja om livet sådär.Kom inte med en massa korkade kommentarer nu om medborgarskap och shit och lek smarta, har kollat upp hur hela processen ska ske och det kommer gå så smidigt så!Just nu sitter jag med min fina dresscode inför jobbet som börjar 13:30, väldigt vad sovmorgon man får inom detta jobb hah! Nu blir det väl under tiden att sitta och öva på sången liteDanyH & IQFemtio2  ett tag sedan vi tog denna fula bild, fråga oss inte vad fan vi håller på med!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha asså HERREGUD Daniel du tror verkligen att du har rätt! Haha herregud säger jag bara!Dessutom var Natalie fan gravid, HÖRT TALAS OM HORMONER?! Alla kvinnor blir lite överkänsliga och så när de är gravida men du är ju för omogen för att förstå det.Och du, YEAH RIGHT att sex var det sista du tänkte på. Snacka inte så jävla mycket skit, du verkar ju bara ännu mer som en idiot! Folk vet sanningen och det är inte så att man litar på dig direkt. Du bara manipulerar sönder så att dina små brudar tror på dig och vänder folk mot Natalie. Hon är mer trovärdig än vad du är gubben lilla. Skärp dig, allvarligt talat. Du är fan 20 år Daniel men beter dig som 14.

2010-03-16 @ 09:48:48
Postat av: malin

Hej!

Träffar du Liam något och om du gör det, varför vill du då flytta utomlands eftersom jag tror att N fortfarande vill att Liam ska bo hos henne och att hon ska ha vårdnaden, för du vill väl träffa Liam?

Om du vill kan du svara till min mail om du inte vill skriva det i bloggen.

Kram=)

2010-03-16 @ 13:22:39
Postat av: s

Haaalojj

Jag undrar bara, vad händer med Liam medans du är borta? För du träffar väl honom regelbundet nu, eller?

2010-03-16 @ 17:34:14
Postat av: Sandra

Så du tänker alltså skita i Liam och dra utomlands ist?

2010-03-17 @ 00:12:14
Postat av: anna

jag tycker att du gör det skitbra danyH =)

2010-03-17 @ 23:01:27
URL: http://annamarialandgren.blogg.se/
Postat av: anna

jag tycker att du gör det bra! =)

2010-03-18 @ 12:44:36
URL: http://annamarialandgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kommer ditt nya album ut? (:

2010-03-18 @ 22:42:41
Postat av: Prendel

Fan vad ful du är jävla brat

2010-03-28 @ 04:00:52
Postat av: juliae

Håller tummarna för dig!

2010-03-28 @ 15:20:42
URL: http://jejej.blogg.se/
Postat av: juliae

håller tummarna för dig att de ska gå bra för dig i livet, i musik, i livet överhuvudtaget!

2010-03-28 @ 23:31:25
URL: http://jejej.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla "kvinnor" är alltid överkänsliga och skitjobbiga.

Det verkar ju som att Natalie bara var med dig för att få en kid och sen gå till brudar igen(?), spermabanken kanske inte passade?

GAH! Det går inte vara tillsammans med brudar, Dem tar en för givet, beter sig som kontrollfreaks och sårar!

2010-03-29 @ 01:34:02
Postat av: Anonym

man kan nog inte få en "nystart" när man har barn. tänk på ditt barn, du har 2 att tänka på innan du tar beslut numera..

2010-03-29 @ 23:11:49
Postat av: henke

sluta whina han göra la va fan han vill eller ?!

2010-03-30 @ 19:54:10
Postat av: Hannah

Inte för att jag har någon helst aning om hur Liam blev till om det var planerat eller om det bara hände, men personen som skriver några rader upp här om att Nathalie bara ville ha ett barn för att sen gå till brudar "igen", har hon ens vart med tjejer innan? Det hade vart samma skitsnack om det vart en annan kille Nathalie hade gått till. det är ju bara tönterier dethär. tycker det är så jävla tråkigt och barnsligt att folk vänder sig mot både dig och nathalie. Det är slut och så kan det gå? varför släpper aldrig folk det? föresten du där uppe, dra inte alla över en gräns

2010-06-12 @ 15:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback