Startsidan Kontakt

Rök Paus + Räddningspatrullen

Jag och Niklas gick upp till ica här ovanför mig och skulle köpa cigg, vi gick förbi en pizzeria som ligger tätt intill ica, vi märkte att några där innanför pizzerian inte kunde komma ut för att gallret som används vid stängning hade åkt ner en liten bit så att dörren inte kunde öppnas haha, så vi fnittrade lite smått och gick vidare intill ica och köpte vårat paket med ciggaretter!

När vi kom ut igen så stod lite mer folk där och försökte så gott som möjligt att fixa det vilket var helt omöjligt, THEY WAS STUCK! hahaha , så vi jogga fram till dörren och höll upp varsin sida så dem kunde öppna dörren och komma ut iaf, vad skulle ni gjort?? haha :D

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv; det skulle säkert kunna funka! :)

2010-11-16 @ 20:21:36
URL: http://hannacarlgren.blogg.se/
Postat av: Marie

hahaha, det kan jag fixa under morgon dagen! Blir nog i kvälls inlägget imorn, lägger till dig i listan på favoriter och favvo bloggar ikväll!

2010-11-16 @ 22:02:33
URL: http://kanelpannkaka.blogg.se/
Postat av: Marie

tackar då!

Men jag vet hur det är att jag a siffror, började med min blogg förra måndagen och har nu 100-120 unika om dagen, jag har bestämt mig att till 31 januari 2011 ska jag vara uppe i minst 1000 om dagen.Varför? Det är en skrattretande anledning, men jag vill bli känd så att jag får premiär biljetter till nästa Harry Potter gala, som även blir den sista. Är ett gigantiskt fan och tävlade den här månaden i både the voice och på större bloggar om biljetter, men kom tvåa på typ allt! SÅ, nu ska jag bli känd så att jag får gå på bio..Vad är din anledning till att du vill ha fler besökare?

2010-11-16 @ 22:19:17
URL: http://kanelpannkaka.blogg.se/
Postat av: EmmaTibell

sv: hejsan kollade in din blogg oc visst kunde det blir ngt :) Men kolla på din bild om statestiken och den röda är antal sidvisningar, den blåa är ju de unika besökarna, bara så du vet.

"Om du kunde göra reklam för min blogg genom din så kanske vi kan skrapa fram någonting du vill ha eller dedikera till någon eller något vad vet jag?"

Vad menade du med det? :) jag förstod inte riktigt.. haha (a) Men jag skulle kunna lägga upp lite reklam för din blogg för ngt tillbaka! :)

2010-11-16 @ 22:32:20
URL: http://woorky.blogg.se/
Postat av: MARILENA

Jaa visst har hon de :)

2010-11-16 @ 22:42:44
URL: http://marilena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback