Startsidan Kontakt

Vuxna (tror) sig veta?

Många som aldrig växer upp i psyket, som inte kan sätta sig in i andras situationer och kunna ha förståelse och kunna se ur en annan synvinkel och bara uppfatta mitt/vårt perspektiv.. du vet mycket väl vem du är som läser detta inlägg nu, nämner inga namn för att smutskasta någon för jag skulle aldrig döma någon utan att veta vad det är jag säger.

Hoppas du känner dig stolt med omtanke från min sida, stolt över vad du har åstadkommit och hur mycket mer skada du kommer att göra inom din framtid. Beslutet jag tog nu i slutändan gjorde jag endast pågrund av dig/er två.

Ha det!


Khosro

Påtal om potatisar; Khosro har odlat potatis nu i fem år och jag börjar att oroa mig för hans situation och syn på saker och ting i livet..
Det första han kallade mig för FÖRSTA gången vi såg var "potatis" , snälla? vad fan liksom... Som att jag är en av hans jävla potato guys ?

fem krukor leder tills 25 potatisar, jag är inte hans egna kruka fattar ni?

iaf, det som oroat mig hittils är att när vi är i studion och jobbar så gör han beatsen, och jag "the vocals" , MEN han börjar få sina beats att låta som potatis också, potato beat heter han senaste idëe, VAFAN?!?

Aja, ska berätta mer senare, han är störd, ska lägga upp en bild på han också så ni får en vision av han:Nu har ni årminstone en översyn på det hela, ALLT är om potatis nu för tiden,
tror jag lägger ner min verksamhet inom musik.
Ha det bra gott folk!