Startsidan Kontakt

danyH - Brake It Down (OFFICIAL VIDEO)

För er som missat den:


Hoppas ni diggar och att jag får se många kommentarer nu så som jag kämpat med denna video!

m&m

Fan vad jag börjat käka m&m godis alltså haha, det är typ som extra large non stop fast med en nöt i haha =D
vakna precis, alltså har sovit så sjukt mycket, har typ varit vaken 10 timmar på 3 dygn, sover som en stock fett nice, känner sig dock väldigt svag och spinkig när man vilat så mycket hah, ska eventuellt hämta mina saker från Prendel på söndag om inte nästa helg. Ska flytta tillbaka till morsan för er som icke vet det! :)

Här är ett par jeans jag funderar skarpt på, ska man köpa? :


Höst

Fan, det är egentligen riktigt härligt med höst.. OM man var barn igen, alltså jag älskar hur det ser ut på hösten, så mycket färger och den lilla solen som kommer fram över dagen men jag kommer ihåg då man hoppade i stora lövhögar och allt var så jävla gött när man var liten haha jag vill tillbaka till den tiden vill inte ni? :D


Nya Låt Släpp

Tänk er vilken skillnad det kommer vara på mitt nya album släpp jämfört med allt annat jag lagt ut på internet, det som ligger uppe är ca 1år gammalt av allt nytt jag gjort.

Säger bara att Hit n1 är inspelad till plattan som kommer mot årsskiftet gott folk, och där kan ni vänta er grymma gäster nu också med tanke på att man fått skivkontrakt ;)

Skivkontrakt

Yes, nu är man signad för Komp Studios Sweden.
Sa till Prendel igår också att jag vill ha han signad med för skivbolaget och han blev sjukt glad
och imorgon ska han få en titt på studion och vi ska planera en massa, ge klädmått , bilder , musik & videos till min Manager som kommer fixa sponsorer till oss.

spelat in riktigt feta tracks och skrivit dunder feta texter och fyfan vad grymt detta kommer bli, ska till Cosmos nästa vecka, min producent jobbade där 5 år tillbaka sedan men lämnade dem för att starta eget, nu när han hittat mig så tror han stenhårt på mig och vi komer göra 5-6 låtar nu oich visa upp för dem i hopp att få arbeta där istället.

Han känner högsta chefen där och Kent som han heter älskade hur produktiv och grymma beats han gjorde 5 år tillbaka sedan, så detta lär inte bli några problem med mig på dem , ser fram emot det ;)

Och plattan med danyH & Prendel kommer släppas vid årsskiftet, iaf det vi satsar på !
kommer innehålla ca:17 spår och kommer släppas i skivbutiker och på nätet där du kommer behöva lägga en slant på det, hoppas det inte blir tillgängligt för nedladdning bara hah ;)

Ser fram emot denna upptäcks färd, en ny musikvideo kommer upp inom kort också där vi fått en riktigt stor budget att leka med, såå rekvisita it is ;)

Har så mycket mer att säga men nu känns det som jag ska sluta skriva här! :)
ha det gött fölk, ska försöka hålla mig mer uppdaterad på bloggen angående
om vad som händer småningom ! :)


Ny Låt : In The Space

En ny låt gott folk med Mig & Martin Ulvbäck :)

http://www12.speedyshare.com/files/24203922/download/02.%20danyH%20ft.%20Prinsen%20Martin%20-%20In%20The%20Space.mp3