Startsidan Kontakt

Eliten styr \ Livsmedelsverk, jordbruk, vatten, vårdcentraler & energi etc.

Folk måste börja vakna upp NU, vi blir helt förstörda av att befinna oss under ständig toxinbildande atmosfär och påtvingning av genmanipulation. Genetiskt modifierade organismer från djur och växter bryter ner neutroner i våra hjärnor som på sin väg leder till ett lägre IQ, nedbrytning av intellektualiteten = Förstånd, inehåll i hjärnan/minne, detta tar något otroligt mycket på oss och vår hälsa.

Vad är GMO?

GMO står för genmanipulerade organismer. Det innebär att arvsmassa (DNA) flyttas mellan arter, som i naturen aldrig skulle kunnat blandas.

 
Detta har med Biogenetisk och biomedicinisk telemetri att göra, allt detta har en väldigt bred yta inom beteendemodifikation och förekommer överallt inprincip där vi blir implanterade med radioaktiva ämnen som aliminium, i luften, vaccin, mat, dryck, medicin & mobiler etc. När det kommer till elektroniska saker så skickas det olika våger i luften såkallade frekvenser, som alla säkert är medvetna om så är människan hjärna självklart inställd på en frekvens och genom att nyttja elektromagnetism ihop med frekvenser så kan man påverka beteende. Jag vill att ni ska börja läsa om det första projektet för detta; Mk Ultra som var ett hemligt, olaglig mänskligt forskningsprogram inom beteendemodifikation som drevs av Central Intelligence Agency:s (CIA) Office of Scientific Intelligence. Programmet startade i början av 1950-talet.
 
Det mest använda området för för att kontrollera våra hjänor är ständig manipulation ända sedan födseln & ständig process med att få i oss vaccinationer som inehåller tiomersal, mat med GMO, luft föroreningar innehållande olika magnesium, zink, aliminium, etanol etc, etc. etanol finns även i stora mänger i öl, det finns genetiska ämnen i etanol som Adenin som dem tidigare sa var Vitamin B4. Adenin är en av dem 4 kvävebaser som finns i vår system DNA. Adenin är den röda tråden i DNAT och den mest aggressivaste, dessa fyra DNA-molekyler är det som styr våra känslor A (adenin) red, T (tymin) orange, G (guanin) gul och C (cytosin) lila.
Genom att ständigt manipulera dessa med GMO/etyl-kvicksilver & andra ämnen med olika gen reaktioner
så får dem oss under kontroll, vi är egentligen väääldigt mycket smartare.
 
Så pallra er till stora bibliotek nu och läs på och gör er röst hörd på ett eller annat sätt.
Nyckeln till att dem lyckats så enkelt med manipulation är för att människor hellre ser en lögn för
en bättre känsla än att höra den dåliga sanningen. Tro mig jag har vart säljare och är mycket insatt i människobeteende.
 
 
 
Sen kommer vi även till Chemical Contrails. (Luftförgiftning/vädemanipulation)
 
När jag tidigare snackade om saker som tiomersal/kicksilver m.m. Så vill jag verkligen att ni ska veta att Aluminiumhydroxid är associerad med kronisk kognitiv dysfunktion. Detta SKAPAR sjukdomar som Autism, paranoia/skizofreni alzheimers & cancer. Vågar vi fråga, vem bland oss vill bli injicerad med ett ämne som är associerat med kognitiv nedsättning..
Även många andra bieffekter finns som att förstöra ens medvetande, anledning till att samhället påstår att dem inte vet om var skizofreni kommer ifrån är för att även dessa läkare/forksare är under kommando och måste även själva vakna upp för dem söker på helt fel ställen. Den största langaren när det kommer till droger är apoteken själva. Men men, återvidare till CHEMTRAILS:
 
Detta inehåll är ett samarbete tror jag mellan forskningcenter sam livsmedelsverket, för att tjäna pengar måste det finnas problem som går att lösa, här skapar dem problem för att sedan lösa det.
Dessa chemtrails försämrar både vår hälsa/beteende genom det aliminium etc som det inehåller, kommer till listan sen. Dem skapas även dock för att manipulera vädret genom rätt kombination av partiklar/atomer som sedan styrs med hjälp av frekvenser för den globala värmen. Angående vädermanipulation så söker ni på Haarp. Genom haarp så kan dem skapa naturkatastrofer och ändra väderlekar genom en aktiv radiation.
 
Genom radiation och elektromagnetism så påverka detta våra nerv celler.. Och ni som skrattar åt detta och tycker det är minsta roligt skiter jag fullständigt i, det är endast synd om er själva att ni faktiskt är så mindfuckade att ni ser detta som overkligt , att ni inte kan acceptera den natur ni blev födda i är inte mitt problem.
 
Det finns olika chemtrails, det ena ämnet som dem besprutar mest av vääääldigt högt upp ovanför molnen och den ändrar aggregationstillstånd väldigt snabbt och försvinner i luften medans den som släpps ganska nära oss kan stanna i flera timmar och sakta men säkert bredar ut sig då elektronpartiklar delar på sig och får ett slags vågsystem när radiationen pågår. Detta leder liksom till nästan allt du kan komma på som Astma etc.
Vi dödar oss själva liksom, vi är hälsosamma allihopa egentligen men vi blir lurade.
 
Dem allra viktigaste är att dem som sitter i olika partin & ministrar vaknar till liv för dem kan påverka mer än oss, men ja du, kolla vad som hände med Palme, det kanske är omöjligt att göra sig hörd iaf? Kanske händer mig något nu efter detta? Ja ja, någon i miljöpartiet börjar se saker iaf :) det är ju bra..


Ska fortsätta skriva senare, orkar inte skriva mer nu, det är så sjukt mycket att berätta.
Stora möten som hålls som (Bilderberggroup) där vår statsminister även är inblandad , ryssland och usa är dem mäktigaste länderna, nu har dem från ingenstans i Ryssland berättat om sin gruva dem suttit och luskat på i tiotals år, DIAMONDS. Diamanter enligt mig är den framtida teknologin och det har jag kommit fram till genom att läsa mycket om atomer, elektroner, neutroner, joner, molekyler & diamagnetism m.m.. väldigt fascinerande.

Vet ni vad, sök runt lite på Element 115, higgs boson, Diamagnetic levitation, Bob Lazar UFO, Area 51..
Klicka på element 115, wikipedia kontrolleras av ryssland och usa till och med och vill inte avslöja den information som finns om raktionen i Ununpentium...

Ufos är inte aliens... ufos är inte påhitt... ufos är människor som sitter med en mer avancerad teknik än vad som är avslöjad. Dem har köpt upp dem bästa forskarna, är det på något sätt någon forskare som är nära på att komma på lösningen mellan att böja på tid och rymd mellan maskhål så dör den jäveln vilket 6-7 st redan gjort bara i sverige eller så köps han väl upp för det är så världen funkar :) woho!! <3

Jag kan säga såhär. Electro magnetism/diamagnetic levitation/diamonds/green & yellow laser.
en stor bindelse som spelar stor roll för framtida teknologin i vårt fuckade samhälle vi lever i, nu har ju inte jag råd med diamanter ... inte ens synthetiska diamanter så nu kan ju inte jag forska själv om det, tyvärr så åste man vara rik för att forska om det ....... hmm kanske diamanter är det mest dyra objektet som finns pågrund av dens kompakta och höga resistans? Varför skulle det inte kunna vara tvärtom? what is right or wrong?

Jag lämnar er med en låt för idag, hasta la vista !!!

 
Kommer fortsätta senare med mer innehåll på vad som finns i produkter osv, samt hur dem även jobbar för att få igenom allt detta. Kommer även prata om vatten som innehåller flouride som även finns i tandkräm och många produkter och att den faktiskt gör mycket mer skada än det lilla utseende fixering vi har vid en tand. haha så sjukr ironiskt.

hejsan, du slipper karies (ÅÅÅÅH VAD BRA)
Men det vi inte säger är att du kommer bli dum i huvudet.. :)

PEACE OUT.
 

Kommentarer
Postat av: Prendel

Mycket intressant läsning, speciellt:

"hejsan, du slipper karies (ÅÅÅÅH VAD BRA)
Men det vi inte säger är att du kommer bli dum i huvudet.. :)"

haha, kunde inte sagt det bättre själv

Svar: Tackar, ja men det är så människr funkar ju haha. :D
danyH

2012-12-11 @ 10:01:58
Postat av: ¨Aka Käsh

Jo visst de e vell sant men kom igen, vem vet inte detta? Detta inlägg är ett tydligt bevis på att du precis hoppat ner i " the matrix rabbit hole". Dissar inte, so dont get me wrong.

Svar: I dont, the rabbit hole är ju vart precis vi allihopa fortfarande befinner oss, så att "alla vet detta" är långt ifrån det perspektiv som jag ser det, eller ser du någon förändring på situation i sammhället? Att upplysa människor gång på gång är något man måste för annars reagerar man inte på det.
jag dissar dig inte eller något , men samma sak som jag sa till en annan kille, du kanske har dina ögon mer öppna än vad resten i samhället har därför är detta en självklarhet för dig, men går du och säger detta till en nära vän till dig eller random person så kommer dem tycka att det är DU som är crazy inte sant? :)
danyH

2012-12-11 @ 10:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback